További híreink

  • Közélet
  • Sport
Komoly gyümölcsültetvény Csurgó határában
Helyi termelői kiadvány került bemutatásra

    „Csurgó város helyi termelői és termékei”. Ezzel a címmel került bemutatásra a Történelmi Parkban egy nagyon fontos helyi kiadvány, amely igyekszik irányt mutatni, bemutatni, milyen helyi értékes termelők, művészek élnek itt. A város vezetése bízik benne, hogy a turizmus szempontjából is hasznos lehet ez az információs kiskönyv.

    A hölgyeket köszöntötték a szociális intézményekben

      Március nyolcadikán, mint ahogy mindenki tudja, nemzetközi nőnap van. A Városi Szociális Intézményben hetedikén köszöntötték a hölgyeket. Délelőtt az Alsoki Idősek Klubjában óvodások, a Napsugár Szociális Intézmény ellátottjai kedveskedtek műsorral és ajándékkal, illetve zenével is készültek a szervezők. Természetesen Füstös János polgármester is részt vett az eseményen, egy-egy szál virággal kedveskedve. A Basakúti utcai klubban minderre kora délután került sor.

      Újabb korszerűsítő fejlesztések indultak az Egészségügyi Centrumban
      Több színvonalas rendezvény a Petőfi Programnak köszönhetően

        Sajtótájékoztatóra került sor a kommunizmus áldozatainak tiszteletére tartott városi megemlékezést követően a Polgármesteri Hivatalban. Szászfalvi László országgyűlési képviselő, Füstös János polgármester és Márton-Szűcs Brigitta, a közösségi ház vezetője beszélt a június 30-ig megvalósuló, színvonalas városi rendezvényekről. Ezek a Petőfi Programnak köszönhetőek, melyre a vármegyéből másodmagával sikeresen pályázott Csurgó, mint járási központ.

        Városi megemlékezés a kommunizmus áldozatai előtt tisztelegve

          Megtartotta a kommunizmus áldozataira történő megemlékezését Csurgó városa ebben az esztendőben is. A február 23-án megtartott esemény első része az önkormányzat főbejárata mellett zajlott, ahol Baranyai Zoltán, a Nemzeti Művelődési Intézet vármegyei igazgatója mondott beszédet. Ezt követően került sor a koszorúzásra a Hortobágyra elhurcoltak emléktáblája.

          Újabb kínos vereség hazai pályán
          26 éve gyúrja a lelkeket és az izmokat

            Gazda Ferenc a Csurgói KK masszőrje, vagy szakmailag hivatalosan a fizioterapeutája. Idén tizennégy éve gyógyítja a játékosok sportsérüléseit. A regeneráció és a rehabilitációs tevékenység mellett, ha kell a lelküket is. Összeállításunkban megismerkedhetünk a tevékenységével és magyar válogatottnál végzett munkájával is

            Vereség hazai pályán a Dabas ellen

              Vereséget szenvedett férfi kézilabda csapatunk hazai pályán a Dabas ellen. A végig küzdelmes összecsapáson az első félidő végén 14:13-ra vezettünk. A második játékrész elején azonban alaposan az öltözőben maradtunk, amikor fordítottak a vendégek és onnét már folyamatosan vezettek a lefújásig. 30:28-ra nyerték a találkozót.

              Tatabányai továbbjutás a döntetlennel a Magyar Kupában
              Papírforma szerinti veszprémi győzelem Csurgón

                Megkezdődött február harmadikán a férfi kézilabda bajnokság tavaszi szezonja. Együttesünk haza pályán fogadta a Telekom Veszprémet. A világhírű vendégek már a meccs elejétől nyomatékosították az erőviszonyokat. A végén, 21:10-es félidei vezetésüket követően, 36:23-ra nyertek

                Győzelemmel búcsúzott a férfi kézilabda csapat ettől az évtől

                  Lejátszotta idei utolsó mérkőzését férfi kézilabda csapatunk. Hazai pályán fogadta az újonc PLER-Budapest együttesét, soraiban az Európa Bajnok, ifjúsági világbajnok Dissingert. A német játékos aztán Csurgón is letette a névjegyét, hiszen 11 góllal terhelte meg a kapunkat. De mindez kevés volt a vendégeknek a sikerhez. 17:15-ös félidőt követően végül 35:30 arányban sikerült megnyerni a találkozót.

                  Hírek a közelmúltból

                  Hír archívum